lunes, 4 de abril de 2011

EL PUNT DE VISTA DE .... JOSEP MARIA GRACIA



EL PUNT DE VISTA DE ....JOSEP MARIA GRACIA, JUGADOR DEL JUVENIL B
 
CAN MASSUET  1--1  A.C.E. RIUDELLOTS
 



1.- Com ha viscut el teu equip aquest partit?
Hem viscut un partit intens ja que disposàvem només d'un canvi i la pista relliscava molt. 

2.- Quines han sigut les claus del partit?
Hauríem de haver estat més encertats a la primera part i intentar haver anat al descans amb l’empat a 1 però no va ser així i a la segona part vam posar més intensitat i vam aconseguir empatar. Crec que si el partit hagués durat cinc minuts més ens l’hauríem emportat.

3.- Quina valoració en fas del resultat?
No marxem gaire contens perquè no vols empatar mai amb un equip de la part baixa de la taula però si tens en compte les baixes que teníem i les condicions en que estava la pista un empat no està tant malament

4.- Com t'has vist a nivell individual?
En aquest partit arribava amb una petita lesió a la cama que em vaig fer el dimarts a entreno però vaig intentar aportar el màxim a l'equip.

5.- Que ens pots dir del rival? (en positiu)
De la manera que els vaig veure penso que podrien estar més amunt de la classificació però penso que deu ser un d'aquells equips que quan juguen contra equips de dalt i posen moltes més ganes i acaben fent bon partits.

6.- Algun missatge pels teus companys de cara al tram final de la competició?
Preparar bé el partit de dissabte contra el líder, és un partit clau de la temporada i no el podem deixar escapar si volem guanyar la lliga i a part del partit d'aquest dissabte continuar fent el nostre joc i treballant per assolir el nostre objectiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario