miércoles, 23 de marzo de 2011

EL PUNT DE VISTA DE... OSCAR PLAZA


A.C.E. RIUDELLOTS  8--3  ARENYS DE MAR F.S.

Pots fer el resum del partit?
Un partit molt difícil contra un rival “especial”, la primera part varem sortir molt conscients del partit que se’ns plantejava després del partit d’anada i la primera part l’equip va treballar molt sense cometre gaires errors , la segona part al anar amb un resultat massa ampli a favor va fer que no sortíssim amb la mateixa intensitat i això va fer que durant uns minuts de la 2ª l’Arenys pogués arribar a pensar que podien entrar en el partit però ràpidament varem tornar a centrar-nos , al final 8-3 .

Quines són les claus del resultat?
La intensitat i serietat de la primera part.

Com has vist el teu equip, en línies generals?
Molt intens i amb especial motivació per jugar contra aquest rival que varem tenir molts problemes en el partit d’anada .

Quines són les sensacions sobre el teu equip en aquest tram de la temporada?
L’equip està molt bé, sembla que ja no recordem quan parlàvem al principi de temporada que érem un equip molt jove, que teníem una plantilla molt curta, tot això gràcies a la qualitat tècnica i humana que té aquest grup. S’han sobreposat a la diferencia física que hi ha entre nosaltres i la resta , a la poca gent de la que disposem per poder entrenar , a la baixa del que en principi era el nostre jugador principal , Pau Serarols (Juvenil A) … Crec que no podem demanar més .

No hay comentarios:

Publicar un comentario