A.C.E. RIUDELLOTS 12 - 2 SANT PERE C.F.S.

8a JORNADA DE LLIGA
Pavelló de Riudellots, diumenge 12/12/10,  hora 12:00

ACE Riudellots: Cristian, Molas, Marc (1), Josep Ma. (1), Nil (3), Asensio (3), Nogué (3), Genís (1) y Lluc.

Gols 1a part: 1-0 Asensio, 2-0  Nil, 3-0 Genís, 4-0 Nogué, 5-0 Nogué, 6-0 Nil…..Descans
Gols 2a part: 6-1 SPR, 7-1 Marc, 8-1 Asensio, 9-1 Nil, 10-1 Nogué, 11-1 Josep Mª, 12-1 Asensio, 12-2 SPR de penalti . …..Final

Partit de la 8a jornada de Tercera juvenil entre l’ACE Riudellots i el Sant Pere Club Futbol Sala de Tordera, partit sense gaire historia dominat de principi a fi per l’ACE Riudellots i on el resultat final ho diu quasi tot, 12 a 2.
En els primers 5 minuts el locals ja anaven al davant del marcador amb un 3-0, acabant la primera parta amb un clar 6-0.
Destacar el tres Hat Tricks de Nil Berenguer, David Nogué i Carles Asensio, la resta de gols de l’Acer Riudellots els han marcat , Genis Romagós, Marc Bosch i Josep Maria Gracia.
Els dos gols del Sant Pere han estat marcats pel dorsal 14 el que significava el 6-1 a poc d’iniciar-se la segona part i el segon de penal pel mateix jugador a pocs segons del final i que significava el 12-2 final.
Enhorabona nois s’ha de continuar així amb la mateixa actitud i ganes, anem pel bon camí... Ànim equip!